Η εταιρεία

 

damjcbΗ εταιρία ΑΦΟΙ ΔΑΜΤΣΗ  δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1993 στο χώρο των κατασκευών και ειδικότερα στις χωματουργικές εργασίες κάθε είδους.

Έχει ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας (με έδρα την Βέροια) - στην οποία και δραστηριοποιείται -  ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των χωματουργικών εργασιών. Για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι εξοπλισμένη με μια πλήρη γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμού ικανού να ανταπεξέλθει σε όλα τα είδη των εργασιών που θα της ανατεθούν. Ο στόλος των μηχανημάτων αυτών ανανεώνεται σταδιακά παρέχοντας έτσι υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε σύντομους χρόνους. 

Το προσωπικό της εταιρείας διαθέτει εξειδίκευση, υπευθυνότητα και όρεξη που συντελούν σε μέγιστο βαθμό και σε συνάρτηση με τον εξοπλισμό στην διεκπεραίωση όλων των έργων με ασφάλεια, ταχύτητα και υπευθυνότητα  

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον πελάτη – συνεργάτη  , με κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τις προδιαγραφές, την ασφάλεια, την άψογη υλοποίηση καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - τιμής . 

Προσπαθούμε και ανταποκρινόμαστε έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας  και εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια , υπηρεσίες  που διέπονται από τις αρχές αυτές και εξυπηρετούν αυτό το στόχο . 

Η εταιρία μας , έχει σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και συγκαταλέγεται στις ποιο καταξιωμένες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας στον κλάδο της με το όνομά της να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης . Για αυτό , ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη ποιο ψηλά ενισχύοντας συνεχώς περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει .

Ανταποδίδουμε στους πελάτες μας την εμπιστοσύνη τους, μεταφέροντας και μεταβιβάζοντας σε αυτούς την εμπειρία και τη δυναμική που διαθέτουμε , δια μέσου της ποιότητας , της συνέπειας και του χαμηλού κόστους των υπηρεσιών μας .

 

 

 

free joomla templatesjoomla templates
2018  Δαμτση Αφοι - Χωματουργικά   globbers joomla template